Dolfijn met asverwerking

Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking
Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking Dolfijn met asverwerking
Dolfijn met asverwerking
Deze  sierlijke Ashanger  in de vorm van een dolfijn is gemaakt van Sterling Zilver met daarin een zichtbare kern van as, zowel aan de voor- als achterzijde.

Verzendkosten

€ 7,50

€ 149,00
€ 134,00

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

As hangers SenCon Dolfijn met bijzondere asverwerking  

Deze  sierlijke Ashanger  in de vorm van een dolfijn is gemaakt van Sterling Zilver met daarin een zichtbare kern van as, zowel aan de voor- als achterzijde. De crematie-as wordt tot een granietachtige steen samengeperst. Hierdoor ontstaat een prachtig, uniek sieraad met een aantrekkelijke, natuurlijk uitstraling.
Doordat de kleur, de dikte en de structuur van de as per persoon varieert, ziet ieder sieraad er anders uit, is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het assieraad.

Het is ook mogelijk een klein beetje transparant pigment toe te voegen. 
 
Elk assieraad wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de as  die u ons verstrekt. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.  Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.
 
Geleverd in een mooie geschenkverpakking.
Graveren van dit sieraad is niet mogelijk.
 
De hanger wordt geleverd zonder zilveren ketting. Deze is in de webwinkel apart te bestellen.
 
Afmeting:   35 mm br  x 22 mm hg  x 3 mm dik
Verwachte levertijd 2 tot 3 weken

Zodra uw bestelling bij mij binnenkomt neem ik contact met u op voor het versturen van de as of haarlok.

De assieraden in deze webwinkel worden met de grootste voorzichtigheid behandeld. Mocht u toch een beschadiging ontdekken bij ontvangst, neem dan a.u.b. direct contact met mij op.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Vragen?

Vragen?

Bel of App ons 06-40292836