Zilveren Zon met asverwerking

assieraden-asjuweel-ashanger-assieraad-zon-zilver assieraden-asjuweel-ashanger-assieraad-zon-zilver assieraden-asjuweel-ashanger-assieraad-zon-zilver Zilveren Zon met asverwerking
assieraden-asjuweel-ashanger-assieraad-zon-zilver assieraden-asjuweel-ashanger-assieraad-zon-zilver assieraden-asjuweel-ashanger-assieraad-zon-zilver Zilveren Zon met asverwerking
Zilveren Zon met asverwerking
Deze exclusieve ashanger Zon is gemaakt van Sterling Zilver met daarin een zichtbare kern van as. De crematie-as wordt tot een granietachtige steen samengeperst.

Verzendkosten

€ 7,50

€ 117,00

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zon met asverwerking 


Deze exclusieve zonne ashanger is gemaakt van Sterling Zilver met daarin een zichtbare kern van as. De crematie-as wordt tot een granietachtige steen samengeperst. Hierdoor ontstaat een prachtig, uniek sieraad met een aantrekkelijke, natuurlijk uitstraling.

Dit assieraad is een prachtige manier om de laatste tastbare restanten van uw dierbare dichtbij u te houden.
Een mooi en symbolisch aandenken. Deze hanger is met zorg handgemaakt en dient als een stralende herinnering aan de warmte, het licht en de positiviteit die ze in je leven hebben gebracht.

Indien u liever geen as in de hanger doet maar toch een dierbare herinnering dichtbij wil dragen is het ook mogelijk om er bijvoorbeeld wat aarde van een dierbare plek of het graf in te doen.

Dit prachtige sieraad wordt met de grootste zorg en precisie, handgemaakt.


Doordat de kleur, de dikte en de structuur van de as of haar per persoon varieert, ziet ieder sieraad er anders uit, is uniek en zeer persoonlijk. Deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat van het assieraad.

Elk assieraad wordt individueel met de hand vervaardigd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de as  die u ons verstrekt. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.  Het restant wordt uiteraard, tezamen met het sieraad, aan u geretourneerd.
 
Het is ook mogelijk een klein beetje transparante of dekkende kleur toe te voegen. Geef uw voorkeur aan in het keuze menu.
 
De hanger wordt geleverd zonder zilveren ketting. Deze is in de webwinkel apart te bestellen.
 
Diameter:   3 cm (3,5cm hg incl hangertje)

Verwachte levertijd na aanlevering as: ± 2 weken

Zodra uw bestelling bij mij binnenkomt neem ik contact met u op voor het versturen van de as of haarlok.


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Vragen?

Vragen?

Bel of App ons 06-40292836