As in Glas Regenboog Kronos

As in Glas Regenboog Kronos As in Glas Regenboog Kronos As in Glas Regenboog Kronos As in Glas Regenboog Kronos As in Glas Regenboog Kronos
As in Glas Regenboog Kronos As in Glas Regenboog Kronos As in Glas Regenboog Kronos As in Glas Regenboog Kronos As in Glas Regenboog Kronos
As in Glas Regenboog Kronos
Deze Kalypso Glaskraal heeft de kleuren van de regenboog in pasteltinten. Past op Pandora en Trollbeads armbanden en kettingen. De kleuren vormen zich elke keer anders en ze zijn niet te beinvloeden.

Verzendkosten

€ 7,50

€ 97,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

As in Glas Regenboog Kronos

Deze Kronos Glaskraal wordt gemaakt van hoogwaardig Muranoglas en heeft blauwe en groene kleuren. De kleuren vormen zich elke keer anders en ze zijn niet te beinvloeden. Iedere kraal zal er dus anders uit zien. Dit kunt u duidelijk zien in de 5 voorbeeldkralen waarbij in de eerste 2 van links as verwerkt is. De kralen worden geleverd met zilveren buisje.

Aan bovenstaand voorbeeld kan dus geen enkel recht ontleent worden als zijnde wat u exact zult krijgen maar er wordt getracht het voorbeeld zoveel mogelijk te benaderen. Zelfs indien u twee identieke glaskralen zou wensen zullen ze nooit exact gelijk zijn.

De as wordt tijdens het branden van de kraal, tussen 2 laagjes glas verwerkt. Door de laatste aangebrachte transparante glas laag  is de as veilig ingesloten. De onderliggende laag met as zal hier door worden vergroot.

Crematie-as geeft gasvorming in het glas, dit veroorzaakt luchtbellen. Die kunnen verschillen naar gelang iemand medicijnen heeft gebruik, gerookt heeft of een chemo kuur heeft gehad. Het crematie-as blijft zichtbaar als kleine wit/grijs/zwarte stukjes naar gelang de grofheid van het as


De kraal is geschikt om de as van 1, 2 of meerdere personen in te verwerken.
De as van meerdere personen wordt dan vooraf gemengt.

De kraal past op alle bekende merken zoals Pandora en Trollbeads

U krijgt 10 jaar garantie op uw glazen asbedel in geval van spannings breuk. Deze is duidelijk herkenbaar. Val-en stootschade is echter uitgesloten van garantie.


Eturnal neemt met u contact op voor het aanleveren van de as.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Vragen?

Vragen?

Bel of App ons 06-40292836