Shaolin Monnikjes

Shaolin Monnikjes

Deze Shaolin Monnikjes zijn gemaakt van Resin een kunststofhars. Door de hete vloeistof in een mal te gieten met zeer gedetailleerde vormen krijgt deze Shaolin Monnik een mooie, decoratieve

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 55,95
Prijs per 

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Shaolin MonnikjesDeze Shaolin Monnikjes zijn gemaakt van Resin een kunststofhars. Door de hete vloeistof in een mal te gieten met zeer gedetailleerde vormen krijgt deze Shaolin Monnik een mooie, decoratieve uitstraling. In het bakje dat ze vast houden kunt u een wierook kegeltje branden.

Shaolin was een monnik die zijn leven wijdde aan het beschermen van een bepaalde Tempel in China en deze te behoeden voor het kwaad . Deze tempel is dan ook naar hem vernoemd en is tegenwoordig het Shaolinklooster.

De vulopening met afsluitdopje bevindt zich aan de onderzijde. De dop moet, nadat de kostbare inhoud is geplaatst, goed dicht gelijmd worden. Het wordt met klem aangeraden de as in het meegeleverde plastig zakje te doen en deze, afgesloten, in het urntje te doen. Er wordt een duidelijke beschrijving bij geleverd.


Dit sierurntje is bedoeld om binnen te plaatsen. Het wel van belang dat de sluitdop goed verlijmt wordt met een twee componenten lijm.

Afmeting : 13cm br x 12cm hg
Inhoud : 0,2 ltr

Indien de levertijd langer is dan aangegeven wordt er contact met u opgenomen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Vragen?

Vragen?

Bel of App ons 06-40292836