Lieveheersbeestje gemaakt van As

urn-lieveheersbeestje-sierurn-miniurn-keepsake-mini-urnen urn-lieveheersbeestje-sierurn-miniurn-keepsake-mini-urnen
urn-lieveheersbeestje-sierurn-miniurn-keepsake-mini-urnen urn-lieveheersbeestje-sierurn-miniurn-keepsake-mini-urnen
Lieveheersbeestje gemaakt van As
Lieveheersbeestje gemaakt van As. Zeer persoonlijk lieveheersbeestje die is gemaakt van de crematie as van uw overleden dierbare.

Verzendkosten

€ 7,50

Standaard levertijd tenzij product besteld en/of gepersonaliseerd moet worden

2 tot 3 weken

€ 87,00
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Lieveheersbeestje gemaakt van As


Het bijzondere aan dit lieveheersbeestje is dat hij zelf gemaakt is van een deel van de crematie as van uw overleden dierbare.

Door middel van een specialistische verwerking-methode ontstaat een gedenkobject met een aantrekkelijke, granietachtige uitstraling. Voor een buitenstaander ligt er een mooie lieveheersbeestje op uw kast. Maar het speciale is natuurlijk dat het gemaakt is van de crematie as. Dat maakt hem tot prachtige sier-urn zonder dat het op een urn lijkt. U bepaal zelf de kleuren. Geef uw voorkeur aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling.

Het maken van op deze gedenkproducten vergt vaak meerdere lagen en meerdere dagen uitharden tussen het bereiken van het uiteindelijke effect. Uiteindelijk breng ik meerdere uren door met elk stuk, daarom voel ik me zo verbonden met elk herdenkingsstuk dat ik maak.

Er is een minimale hoeveelheid as nodig om het lieveheersbeestje te maken. Misschien is er onvoldoende materiaal voor het lieveheersbeestje. In dat geval kan het zijn dat er een vulmateriaal aan de onderzijde wordt gebruikt.

Hebt u speciale wensen dan kunnen wij in overleg met u een uniek object creëren dat recht doet aan de gevoelens van u als nabestaande(n). Garanderen dat het product qua kleur(en) en vorm exact overeenkomt met de afbeelding op deze site kunnen wij niet. Dit geldt in het bijzonder voor transparante kleuren.

Aan bovenstaand voorbeeld kan dus geen enkel recht ontleent worden als zijnde wat u exact zult krijgen maar er wordt getracht het voorbeeld zoveel mogelijk te benaderen. Zelfs indien u twee identieke lieveheersbeestjes zou wensen kan nooit gegarandeerd worden dat ze exact gelijk zijn.

 

Formaat   5cm x 6cm       
Minimaal benodigde hoeveelheid as:  100 gr
Levertijd 2 tot 3 weken.   

Na uw bestelling neem ik contact met u op over het aanleveren van de as.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Vragen?

Vragen?

Bel of App ons 06-40292836