Over mij

Mijn naam is Clarita Sloot(1962) , geboren en getogen in de Achterhoek.

Ik ben een mensen-mens en wil graag anderen helpen om het verdriet na een overlijden van een dierbare om te zetten in een draagbare herinnering, zowel letterlijk als figuurlijk. Dat doe ik voor een deel in de zorgsector waar ik nog steeds werkzaam in ben. Het geeft een voldaan gevoel om op zulke moeilijk momenten iets wezenlijks voor een ander te kunnen betekenen.

Het idee van Eturnal is ontstaan na het overlijden van mijn vader. Door dit verlies en het verlies van een aantal andere dierbaren in mijn directe omgeving, ben ik me erg bewust geworden van de kracht van een mooi gedenkobject.

Dit inspireerde mij om een bedrijf waarin ik mijn creativiteit en emotionele betrokkenheid bij mensen kan combineren. Mijn creativiteit heeft zich in de loop der jaren op vele vlakken ontwikkeld. Ik ben al meer dan 40 jaar zangeres. Zo heb ik zelf op de uitvaart van mijn vader en in 2015 ook de uitvaart van mijn moeder het nummer FamilyTree van Venice gezongen, samen met mijn broers en zus. Dit maakte mede de uitvaart zeer persoonlijk en blijft voor velen een speciale herinnering aan een bijzondere mens. Daarnaast maak ik ook schilderijen en beeldhouwwerken (autodidact).

Ik hoop dat herinneringsmonumenten in het algemeen en mijn assieraden en gedenkobjecten in het bijzonder, u veel sterkte, liefde en troost bieden.


      

 
Vragen?

Vragen?

Bel of App ons 06-40292836