Shaolin Monnik Lezend

Shaolin Monnik Lezend
Shaolin Monnik Lezend

Deze Shaolin Monnik is gemaakt van Resin een kunststofhars. Door de hete vloeistof in een mal te gieten met zeer gedetailleerde vormen krijgt deze Shaolin Monnik een mooie, decoratieve uitstraling.

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 97,95
Prijs per 

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Shaolin Monnik Lezend


Deze prachtige Shaolin Monnik is gemaakt van Polystone, een mix van steengruis met kunststofhars. Door de hete vloeistof in een mal te gieten met zeer gedetailleerde vormen krijgt deze Shaolin Monnik een mooie, decoratieve uitstraling.


Shaolin was een monnik die zijn leven wijdde aan het beschermen van een bepaalde Tempel in China en deze te behoeden voor het kwaad . Deze tempel is dan ook naar hem vernoemd en is tegenwoordig het Shaolinklooster.

De vulopening met afsluitdop bevindt zich aan de onderzijde. De dop moet, nadat de kostbare inhoud is geplaatst, zeer goed dicht gelijmd worden. Het wordt met klem aangeraden de as in de meegeleverde plastic zak te doen en deze, afgesloten, in de  urn te doen. Er wordt een duidelijke beschrijving bij geleverd.


Deze sierurn is bedoeld om binnen te plaatsen. Het wel van belang dat de sluitdop goed verlijmt wordt met een twee componenten lijm.

Afmeting : 30cm hg x 24mm hg x 20mm diep
Inhoud : 0,5 ltr

Indien de levertijd langer is dan aangegeven wordt er contact met u opgenomen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Vragen?

Vragen?

Bel of App ons 06-40292836